29.11.09

Koh Phangan – Bangkok



Phanganist on kokkuvõttes veel mainimisväärt ehk terve-päeva-paadireis Munchies Tour ümber saare, kus söök, soft drinks ja Munchies on hinna sees. Lisaks näitas onu parimaid snorgeldamiskohti, kus saigi vaadata, kuidas elektrisinised kalad korallide vahel peitust mängivad, ja hakkis reisi lõpuks ära mõned ananassid ja segas suure ämbritäie viskit koolaga. 200 eegu eest väga mõnus tripp. Pärast peaaegu kõigi Phangani söögikohtade proovimist ja lugematuid ämbreid, Bangkok it is.

Koh Phanganilt saab osta asja nimega Joint Ticket, mis toob sind erinevate transpordivahendite koostööl 200 – 600 eegu eest Bangkoki. Komplekti kuuluvad taksosõit sadamasse, 2-tunnine laevasõit ja umbes 8-tunnine öine bussisõit.

Kuna me oleme pursuid, siis me võtsime ikkagi VIP-bussi, kus on uskumatult laiad istmed, mis käivad peaaegu täiesti alla, ja kus onu annab sulle ööseks teki. Põhimõtteliselt nagu äriklassi buss.

Vahepeal tegi buss peatuse mingis jaamas, kus oli 20 min pausi. Kuna see koht ei olnud enam turistikas, siis me ei saanud ausalt mitte mõhkugi aru. Seal müüdi igast asju ja osad olid justkui bussipileti eest ja osad justkui tuli osta. Näiteks juua me oma pileti eest saime, aga süüa jälle ei saanud. Mis oli vist pigem hea, neid sööke vaadates.

Aga nüüd oleme kogemata sattunud elama moslemimeelsesse New World City Hotelli, kus kogu hommikusöök on halal ja hotelli resto ei serveeri alkoholi. Aga see-eest asub koht täiesti kesklinnas ja on mõistliku hinnaga. Eile käisime Ayutthayas, mis näitab valdavalt varemeid ja väga palju erinevaid Buddhasid erinevates asendites. Nüüd väisame esmaspäeva õhtuni scamide kompotti, mis on ühtlasi tuntud ka kui Tai pealinn. Aga sellest kunagi hiljem.

No comments:

Post a Comment