26.11.09

Half moon party


Koh Phangani saar on tuntuks saanud oma Full Moon Party poolest, mis on öö otsa kestev rannareiv. Tüübid vaatasid, et see on suht edumeelne projekt ja tänaseks korraldatakse ka half moon partyt, black moon partyt ja misiganes moon partyt veel. Praegu on poolkuu, sellest ka meie käik Half Moon festivalile.

In the middle of nowhere on džunglisse püsti pandud lava ja suur videoekraan ja baarid. Reiv kestab päikeseloojangust hommikul kella 6ni. Tulevennad teevad oma showd ja djembemees mängib koos DJ-ga ja hästi palju inimesi igalt poolt maailmast tantsib ja tantsib ja tantsib ja pärast mõnda whiskeybucketit hakkab see üritus juba täitsa tore tunduma. Pärast viiakse väsinud pidulised kastibussiga nende peatuspaikadesse tagasi.

Aga isegi kui parajasti mingit mooni ei ole, siis muutub Had Rini rand ikka iga öö klubiks - väga mitu rannaäärset baari on oma kõlarid püsti pannud ja püüavad üksteist muusika valjuse ja tuleshow ja vahupeo ja bucketite odavuse poolest üle trumbata. Ja ookeanist on saanud suur tualettruum.


Me siin arvestame alkoholiühikuid ämbritega muidu.

1 comment: